• asa692

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Uppdaterat: 1 jan.

En riktigt jobbig vecka. Hur lång kan en vecka vara egentligen? Väldigt rastlös, låg och alldeles för mycket plats över i huvudet till tankar. Vi satte upp julgranen igår och jag vet att det är väldigt tidigt att sätta upp den på första advent, men jag är inget fan av julprydnader så det är i stort sett julgranen som är prydnaden och barnen måste ju få myskänslan. Det var fint att sitta på golvet med Joline och veckla ut grenarna och lyssna på julmusik. All I Want For Christmas var första låten som spelades och det är Isabelles favoritlåt, så tårarna rann medans jag satt där på golvet. Joline sa att hon inte tycker om att jag är ledsen, men jag förklarade att jag var ledsen utan att för den skull må dåligt. Ledsen för att jag saknar Isabelle men också känner mig närmare henne när jag hör låten. Den här julboosten öppnade upp tårkanalerna, så jag satt tillslut ensam i vardagsrummet med julmusik, tända ljus och granen tänd medan tårarna bara fortsatte att komma. En skön ensam stund full utav saknad.


Idag ska vi som vanligt göra ett middagsschema och veckohandla och sen ska vi ta med Simon ut och handla julpynt till honom. Jag skulle behöva åka upp till Isabelle och se så att det är fint hos henne. Byta ut batterier i ljusen om det behövs och pynta med julgranskulor och mer snöspray. Jag får se om det är någonting jag orkar med eller om jag skjuter på det till nästa helg då vi ska sätta oss tillsammans och dekorera personliga julgranskulor till henne. Nicklas syster Caroline fick idén om att hon och Emma ville göra egna "kärlekskulor" och idén var så fin att det får bli en pysseldag tillsammans med alla som vill dekorera en egen kula. Så fint.


Det är tungt att åka upp dit. Just för att en gravplats inte förknippas med dig Isabelle, eller mig. Vi gillar ju inte tanken på att man ska behöva vara där eftersom man är nära varandra vart man än är. I tanken, i känslorna. Men jag kunde inte göra på annat sätt. Tanken på att du skulle vara ett med andra och inte ha en personlig plats kändes helt fel. Jag fick behovet av att pyssla om dig på något sätt. Att få se till att det är fint och att det syns att du är speciell. Åh, det här är bara så fel. Allt är fel.
Jag älskar den här bilden på er tjejer.. Mina älskade fina flickor. Åh... Jag saknar dig så förbaskat mycket Isabelle. Jag saknar min bästa vän. Om du visste hur ofta jag tänker tanken på att jag vill ringa dig. Hur ofta jag kan känna känslan av du är på jobbet eller hemma med Simon. Hur ofta jag i tanken kan se dig framför mig. Jag känner mig så ensam utan dig älskling. Igår återupplevde jag stunden då Simon ringde mig och berättade att du hade slutat andas och att ditt hjärta hade stannat. Att jag fick skynda mig till sjukhuset och tiden vi hade där. Känslan när jag inser att jag aldrig kommer att få prata med dig igen, krama om dig och berätta hur mycket jag älskar dig. Hur konstigt det är att jag hade ett sånt fokus i den värsta situationen som jag någonsin upplevt. Det går inte att greppa att du inte finns. Det går inte att acceptera. Jag kan inte ta till mig att vi inte ska prata med varandra igen. Det känns som om att du ska ringa när som helst. Det känns som att du är här, samtidigt som jag vet att du inte är det längre. Du är min luft. Julen närmar sig och din favoritlåt All I Want For Christmas Is You, det stämmer bra in.
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla