• asa692

BLEKROSA PRALINER, TRÄNING OCH STENEN

Har äntligen gjutit en andra omgång pralinskal, men jag känner att det går alldeles för långsamt med att genomföra mina idéer :) Nu har jag ju lagt till intresset träning också och vill skaffa mig lite muskler, så jag fyller ju dagarna ännu mer nu än innan och har ännu mindre tid över. Jaja.. Det är för någonting gott och jag tycker att det är riktigt roligt. Jag hör till kategorin som har svårt att gå upp i vikt och det är inte superenkelt att bara öka och jag tänker inte vara ohälsosam och äta en massa skräp, utan jag vill gå upp på ett förståndigt sätt. Just nu tränar jag mer eller mindre 4- 5 gånger i veckan, men tar några dagars paus ibland för att inte bli extrem åt något håll. Jag går gärna all-in när jag får möjligheten, men eftersom jag ska gå upp i vikt och inte ner, så måste jag ju äta mer än jag gör av med och ibland är det inte heller så enkelt. Har lagt till proteindrycker så att jag ska hjälpa kroppen lite på traven. Känner mig väldigt pepp faktiskt.


Isabelle får mig verkligen att vilja prestera och göra bra ifrån mig. Jag står fortfarande fast vid att jag är en bättre version av mig själv nu än när hon fanns hos mig. För nu är mina enda tankar att göra henne stolt och vara en stark mamma. Det finns inget annat alternativ. Gråta, bryta ihop och känna att livet är värdelöst är också ok. Det går att känna alla känslor samtidigt. Men det går också att välja att gasa uppåt och framåt istället för neråt och bakåt. Min älskade älskling.


I onsdags kunde jag och mamma åka upp och titta på Isabelles sten som äntligen är på plats. Det blev så fint. Så stilrent och så Isabelle. Jag har beställt pärlband som jag ska dekorera med också. Isabelle hade nästan alltid pärlörhängen så det känns som att det kommer att bli pricken över i uppe hos henne :)7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

MIDSOMMARAFTON och jag känner mig inte glad. Jag kände mig glad igår. Vi åkte runt och handlade inför att åka till Ljungdalen och vi satte en midsommarkrans hos Isabelle. Dagen var full av saker att g

Det här är mitt liv. Det här är jag. Som jag har skrivit tidigare så lever jag lite i mina två världar samtidigt. Jag har en fot i verkligheten och den andra i fantasin. Jag är i grunden positiv, star