• asa692

FÅTT MINNEN TILLBAKA

För ungefär 6 år sedan (gissningsvis) försvann alla våra sparade kort från datorn när min bror skulle göra en återställning. Även om bilderna var överförda till en hårddisk innan, så råkades även hårddisken raderas samtidigt. Känslan när man förstod att alla år av minnen var borta. Tiden då jag och Nicklas träffades, BB när Joline kom till världen, semestrar, skolavslutningar, dansuppvisningar, födelsedagar, dop och allt det härliga vardagliga däremellan. Jag tröstade mig med att ett fåtal bilder kunde återställas och sen fick jag acceptera läget. Förra veckan ville min lillebror dela bilder med mig genom iCloud och när jag såg att det låg på ca 4000 bilder och att de bilder som började trilla in var gamla bilder så förstod jag. Har du hittat bilderna? Har du hittat alla? Jag trodde att det var ungefär 10.000 bilder men det var runt 18.000 bilder. Nu förstår jag att man kan tänka. Satan vad mycket bilder!! Ja. Jag tar så sjukt mycket kort periodvis. Men det är också samlingar med bilder på tårtor. Säkert ett antal screenshots också.


Kan du förstå lyckan när alla bilder som varit borta på Isabelle trillade in? Jag håller hårt i varenda bild som finns på henne, varje papperslapp med hennes handstil, hennes scrunchisar, ja allt.. Tårarna forsade av glädje och jag kan inte med ord beskriva känslan när Danne under flera år har jobbat för att få ihop det som behövs för att fixa tillbaka alla bilder. Vilket jobb.. Han var lika glad som jag eftersom det var återställningen som han ville göra som gjorde att de försvann. Det går ju inte att vara arg, det var ju inte med mening. Hans ångest för det här måste ha lättat så enormt. Och sen kan ju han också ta del av alla minnen med Isabelle och tjejerna. Däribland minnen som han själv är med på.


Någon gång skulle jag vilja göra ett varsitt album till tjejerna med bilder på dem och Isabelle tillsammans genom åren. Så att de kan plocka fram det när de själv känner att de vill. Kanske för att gråta och sakna, eller för att minnas, eller le.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla