• asa692

FÖRSTA PRALINERNA

Uppdaterat: 26 mars

Nu har jag gjutit pralinskal för första gången. Även om det går väldigt långsamt i mitt utvecklande så går det i alla fall framåt. Skalen blev lite för tjocka, men varje pralin föll fint ur formarna när de var färdiga och min första gång är helt klart godkänd. Jag jublade högt och kände mig faktiskt nöjd. Så här i min spontana känsla så kanske det är praliner jag ska börja tillverka och sälja i Isabelles namn? En perfekt liten sidoverksamhet bredvid jobbet, som tillfredsställer behovet av att hålla Isabelles namn vid liv. Om nu inte pralintillverkning skulle anses som en konkurransverksamhet? För då går det ju inte att kombinera. Då måste jag byta jobb och hoppa in i en annan bransch. Jag har alltid drömt och velat mycket inom min bransch, men aldrig varit nära att uppfylla någon utav dem. Drivet är nu större än någonsin och det är tack vare min älskade Isabelle. Hjälp mig här älskling. Hjälp mig med att bli mer målfokuserad och modig.


Klockan är 05.13 och jag har varit vaken i ungefär en och en halv timme. Det gick inte att somna om.. Morgonrutinen och lite tid här vid skrivandet och med mig själv kändes som en bra utfyllnad. Idag väntar en intensiv dag på jobbet så jag önskar att det ska flyta på fint. Många tårtor ska göras och det avslutas med en Bröllopstårta. Igår gjorde jag en tårta i form av ett paddelracket och jag mådde dåligt hela vägen till slutet. Det är sååå inte min grej att göra tredimensionella tårtor. Det är bara att bita ihop och göra, men jag kände verkligen hur jag sakta blev allt mer sur.. haha.. Vi har alla våra Akilleshälar.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla