• asa692

GIVE ME PEACE

Jag är så sjukt trött på allt stök kring barnen. Allt strul kring konflikter med kompisar genom åren, skolan som inte kan tillgodose behov och känslan av att de aldrig kan få ro. Att inte jag kan få ro. Jag är så less. Den här semestern kan inte komma en dag för tidigt. Gah.. Just nu har jag inte mer behov än att få vara fri från allt kring skolan och tider att passa. Jag vill äta min frukost hemma, gå till gymmet, kunna hälsa på en vän på kvällstid och bara få vara i en skön bubbla av frihet. Har haft ett par få dagar av att vara var så frustrerad och svag att jag sa till Alicia att hon kanske ska hoppa av skolan. Jag orkar inte att hon ska slita så ont! Jag orkar inte att jag ska slita så ont. Jag vet inte ens om det är värt allt slit? Det finns många vägar framåt och skolan måste inte vara lösningen, alls. Önskar så att jag hade möjlighet att starta mitt egna och att hon kunde jobba för mig. Gärna säkra upp framtiden för alla i familjen som vill ha en plats. Kom till mig. I fix!! Det vore något det :)


POSITIVT I LIVET


Är det något som jag har blivit smärtsamt medveten om så är det att samhället inte har det stödet som behövs för att det ska räcka hela vägen. Det mesta måste man trolla till själv. Men det finns de som har det värre, så jag ska väl inte gnälla egentligen. Jag orkar konstigt nog med alla motgångar som kommer och går vinnande ur det på ett eller annat sätt. Positivt i livet är att jag inte går till jobbet med ångest. Det händer väldigt sällan. Jag älskar mitt yrke och jag vill bara ha mer och mer. Även om det sällan händer att jag avancerar. En tanke flyger in, stannar, flyger ut och sen är jag på nästa. Bara att drömma om det är som en liten bit av himmelriket. En annan positiv sak är att jag på två månader har lyckats gå upp 2,2 kg. Jag är grym! Positivt är också att det är fredag och jag har fått gå runt med en känsla av studenten hela dagen. Studenttårtor och bakelser i massor och sen mötte jag upp Joline, svärmor och svärfar. Hög musik, glada ungdomar och partykänsla kan ju inte annat än ge glädje. Middagen står på spisen och jag ser fram emot att snart få inta soffan.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

MIDSOMMARAFTON och jag känner mig inte glad. Jag kände mig glad igår. Vi åkte runt och handlade inför att åka till Ljungdalen och vi satte en midsommarkrans hos Isabelle. Dagen var full av saker att g

Det här är mitt liv. Det här är jag. Som jag har skrivit tidigare så lever jag lite i mina två världar samtidigt. Jag har en fot i verkligheten och den andra i fantasin. Jag är i grunden positiv, star