• asa692

GOD JUL MIN ÄLSKLING

Jag kan inte göra mycket för dig, när du inte finns hos mig längre. Men jag kan ha mina tankar och känslor hos dig och jag kan rita dig. Och det hoppas jag att jag har möjlighet att fortsätta med. När de ritvänliga bilderna tar slut kommer jag att vara tvungen att lära mig att rita ditt ansikte i olika vinklar. Det är inte gjort i en handvändning efter som jag inte kan rita från mina tankar. Så talangfull är jag inte. Men hey, då har jag ett eventuellt mål. Du är den vackraste modellen och det finaste jag vet. Vi har gjort julfint hos dig nu. Silvriga och vita kulor, små rosa rosetter, en massa belysning och fler lyktor. Jag saknar dig älskling och jag hoppas du känns närvarande i jul. Din högtid.


Hela helgen har varit tung och jag grät ordentligt i omgångar på jobbet. Du fattas mig så otroligt. I fredags var det pratet om Nyårsafton som triggade igång tårarna. Min sista video som jag har av dig är från Nyårsafton förra året. När du skålar med mig.. Sen spelades en massa jullåtar och då triggades det igång igen. Som Simon sa förra veckan: Kommer jag att komma över det? Nej. Men livet går vidare (Dagarna passerar vad jag än har för känslor).


Min julklapp till dig i år är min teckning av dig.


GOD JUL TILL VÄRLDENS FINASTE ISABELLE (BELLA)


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla