• asa692

JAG ÄR JAG

Igår avslutades min sjukskrivning och jag gick från sex arbetstimmar till åtta. Jag har oroat mig för det, men de här två första dagarna har varit super. Jag är produktiv, jag vill jobba på och jag vill tillföra mer. Det känns bra helt enkelt. Visst kan det eventuellt bli ett eller flera bakslag, men då blir det så. Då får jag väl gå hem lite tidigare och lösa situationen när den inträffar. Just nu vill jag bara gå på min magkänsla som säger att jag trivs med att jobba och att det är precis det jag ska satsa på då. Jag har också ett kommande Nyårslöfte. Ingenting jag brukar ha, men det är väl dags då kanske. Jag ska lära mig att spritsa smörkrämsblommor!


Jag lovar mig själv att jag ska spritsa så mycket att jag blir riktigt grym. Jag lovar mig själv att ta den tiden som behövs. Jag lovar mig själv att vara envis och förvänta mig bästa resultat. Jag lovar mig själv att när år 2022 har passerat så kan jag spritsa olika sorters smörkrämsblommor som jag själv är stolt över. Det där sista löftet är det som blir svåraste att hålla. Jag är dålig på att känna just den känslan. Jag tänker alltid att jag ska kunna bättre. Jag borde vara lite snällare mot mig själv. Men det är ju faktiskt så att om man siktar högt så landar man högre än om man hade siktat lägre. Så, prestationskraven är inte bara av ondo. Jag är jag.


Apropå det så vill jag skriva att jag är stolt över mig själv för de här två sista dagarna. Jag är också stolt och glad över att jag fungerar som jag gör. Just för att jag är jag, så kommer jag inte att tillåta mig själv att bli bitter. Just för att jag är jag, så hanterar jag det värsta som någonsin hänt, på just mitt sätt. Med mina upp och ner.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla