• asa692

LYCKA ATT KUNNA SE FRAMÅT

Minsta älsklingen 10 år!


Joline fick sina Moon Boots, som stod högst upp på önskelistan och en termin på gymnastik. Det är nästan lika attraktivt med gymnastik som konsertbiljetter. Man får logga in i god tid, uppdatera konstant och sedan slänga sig på en plats att boka. Förra terminen gick det inte vägen, men nu äntligen. Riktigt bra födelsedagspresenter. Och jag fick testa att spritsa smörkrämsblommor som jag dekorerade hennes födelsedagstårta med. Många misstag gjordes, men det leder till många bra lärdomar. Jag ska fortsätta utvecklingen till veckan och lägga upp en plan för vad som behöver inhandlas för att få bättre förutsättningar. Det ser jag fram emot.. *glad* Chokladfärgerna som jag beställt har också anlänt, så nu behöver det bara förberedas och bestämmas en dag för Pralintillverkning med mina jobbtjejer. Som alltid har man en bild i huvudet med vad man vill ha för resultat. Det ska blir såå roligt att inviga de nya pralinformarna.


Jag ska göra en kraftansträngning med att spara mer pengar så att vi kan se fram emot en liten tripp till Sundsvall om några månader och även börja lägga undan till semestern. Det ser jag också fram emot. Att bli bättre på att genomföra mina målbilder och drömmar på ett så smidigt sätt som möjligt. Planera bättre..

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla