• asa692

MACRONER OCH TÅRAR ÖVER CHAI

Uppdaterat: 1 jan.

Men vilken härlig ledig dag! Jag klev upp tidigt som vanligt och passade på att koka gröt till Alicia när jag ändå kunde. Vi satt tillsammans i köket. Jag med min kopp kaffe och hon med sin frukost. Bara att få den här lilla stunden ensamma på morgonen kändes så lyxigt. Att i lugn och ro få sitta och lyssna på vilka tankar hon har. Hon är så förståndig och ordentlig min tjej. De sidorna kommer fram ännu mer nu när hon har en medicin som fungerar. Helt otroligt att hon äntligen får känna hur det känns att kunna fokusera bättre och ha mer energi. Älskade barn.


Jag gjorde henne sällskap på väg till skolan eftersom jag skulle handla ingredienser till macronerna som jag just har plockat ut ur ugnen. Jag passade på att väga upp till en ny sats (med ett nytt recept) som jag ska få äran att baka imorgon efter jobbet. Nu unnar jag mig en kopp Chai och att få sitta här och skriva, sen ska jag fortsätta med min göra-lista och städa här hemma innan jag och mamma åker och gör fint hos Isabelle. Idag ska hon få sin snöspray till granen och fler ljusslingor ska sättas dit och batteribyte för de lyktor som har behov av det.


Isabelles vän Tyra skickade bild på en tatuering som låtit göra på sin födelsedag. En tatuering med konturerna av hennes favoritbild av de två. Jag visade Alicia både originalbilden och tatueringen imorse och läste högt vad Tyra hade skrivit på sitt Instagram. Det stod:


Vi sa att vi skulle, så jag gjorde. För oss. För att det ändå alltid är vi. För att jag vill kunna visa för hela världen vem du var. Vem du skulle ha blivit. För wow, vår framtid var bra. Jag ska försöka leva livet för dig, åt dig och ändå på något sätt med dig. Jag älskar dig Isabelle. i varje andetag.


Älskade fina Tyra vad jag hoppas att du förstår att dina ord alltid berör mig. Du hyllar min flicka så fint och det känns skönt att fler än jag vill sprida känslan av Isabelle. Av att ha henne nära och göra delaktig i livet.


Jag kunde knappt läsa färdigt innan tårarna kom och Alicia blev också tårögd. Hon som aldrig visar de känslorna. Det kändes också fint att få dela tillsammans på morgonen.


Efter andra omgången av tårar pga Tyras inlägg så sitter jag här lite lätt randig och rinnig i näsan. Haha. Jag gråter över en "skvätt te"!


Om ni visste hur skönt det är att bara sitta här och skriva för sig själv? Bloggen är inte offentlig än, utan bara min. Men jag tycker om tanken på att andra läser och kan dela känslor och upplevelser och kanske få bli rörda, glada, känna igen sig eller även bli peppade av någonting. Ni är snart välkomna in hit. Men jag ska behålla den själv en liten liten stund till. Nu är det dags att plocka ihop Macronerna och städa.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla