• asa692

MOT LEDIGA DAGAR

Uppdaterat: för 4 dagar sedan

Så fin skolavslutning. Jag började gråta när fröknarna sjung till treorna och sen grät jag igen när Jolines klass sjöng och fick sina rosor av fröknarna. Jag var känslig redan från start eftersom Isabelle inte var med och både Alicia och Joline hade dagen innan uttryckt saknaden efter henne. Det blir en ännu mer påtaglig saknad vid milstolpar i flickornas liv såklart. Men Joline var så glad och sprudlande, precis som hon brukar vara och det är de känslorna som jag behöver tanka.


Nu är det måndag efter skolavslutningen och jag är rastlös. En liten känsla av meningslöshet infinner sig och det är ju kanske inte den känslan som man vill ha när man går på semester. Det är bara att hoppas på att solen vill vara framme lite mer nu för då kommer de glada känslorna per automatik. Jag vill att det ska vara badväder helt enkelt. Bada och suppa, vad mer behövs?

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

MIDSOMMARAFTON och jag känner mig inte glad. Jag kände mig glad igår. Vi åkte runt och handlade inför att åka till Ljungdalen och vi satte en midsommarkrans hos Isabelle. Dagen var full av saker att g

Det här är mitt liv. Det här är jag. Som jag har skrivit tidigare så lever jag lite i mina två världar samtidigt. Jag har en fot i verkligheten och den andra i fantasin. Jag är i grunden positiv, star

Precis som förra året så har jag inte haft en bubblig känsla inför att gå på semester. Förra året fanns inte Isabelle med oss längre, så att njuta av sommar, sol och frihet tappade såklart sin mening.