• asa692

SAKTA KOMMER MUSIKEN TILLBAKA

Tanken är väl ändå att man ska sova fler timmar på helgen än på vardagarna? Det där som kallas sovmorgon. Nej, men inte jag såklart. Jag vaknar 06.00 och försöker somna om, men lyckas sällan. Nu är klockan 06.38 och jag har plockat fram penslar, färg och Macroner och ska försöka fördriva en del av min morgon med att måla.


Det var en härlig jobbfredag igår. Förutom tårtor och bakelser så hade vi lite partymusik att digga till och jag kände faktiskt att låtarna som är Isabelle, eller snarare oss, faktiskt gick bra också. Jag har varit så rädd för att inte kunna hitta tillbaka till musiken och dansen eftersom det är så mycket oss. Jag och tjejerna här hemma har alltid haft sång och dans-moments och alla de gångerna har varit och är mina highlights i livet. Alicia mötte upp mig på jobbet och sällskapade hem, jag bakade Macroner (rosa blev det) och fortsatte med att lyssna på musik eftersom det fungerade så bra på jobbet.


När Isabelle var liten bebis brukade jag dansa med henne när hon skulle somna och då hade jag en period då jag lyssnade på Kristina från Duvemåla. Såhär i efterhand vet jag inte om det var så många 21-åringar som lyssnade frivilligt på musikaler, men jag kunde i alla fall nästan hela skivan utantill då. Så medans jag idag bakade Macroner och förberedde maten så hade jag Peter Jöback och Helene Sjöholm i bakgrunden på hög volym. Mycket känslor, lite tårar, men mest bara skönt och det kändes så rätt. Grät mig igenom Thomas Stenströms låt: Ser du månen där du är ikväll och njöt även av lite Melissa Horn. En helt ok fredagseftermiddag med musik. Så glad över att jag börjar hamna där igen. Tack för det.


Simon åt middag här som han oftast brukar och sen försvann pojken min till kompisarna och vi här hemma valde filmen: Titta han snackar! Så mysigt när alla på riktigt kan enas om en film och titta på den. Eller ja, Joline ville inte först (eftersom de inte pratar Svenska), men eftersom hon är så fascinerad av hur barn skapas så blev hon hooked på en gång och det slutade med en riktigt mysig filmstund. Sen fortsatte jag och Nicklas med att titta på Young Sheldon (för hur kan man inte älska Sheldon?) tills Nicklas lade sig och jag och Alicia tittade vidare ensamma medan Joline titta på Gymnastikvideor på TikTok. Ikväll är det personalfest och jag är peppad på att gå all-in och dansa loss på jobbet. Ser fram emot en kväll utanför hemmet. Det händer inte så ofta... Men för att försöka njuta av hela den här dagen och inte vänta in kvällen, så ska jag nu börja med att måla Macroner, brygga en kaffekopp till, titta på Wahlgrens värld, ta en lång dusch, unna mig att föna håret och sen handla julklappar på stan. Det känns som en grymt bra plan.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Livet Jag tycker att jag mår ganska bra faktiskt. Är lite less på att vara sjuk varannan månad, men det är bara att gilla läget. Blir bara rädd när jag ska gå och lägga mig eftersom jag vaknar med ros

Någonting hände för en vecka sedan. När jag och Lina gjorde Yran. Jag fick träffa mig själv igen och jag kände mig genuint lycklig. Jag kan inte ens komma ihåg sist jag kände mig lycklig (och det gäll