• asa692

TACK ÄLSKLING

Tack för att du är hos mig så ofta älskling. Även om det också ibland leder till en gråtattack i utgången till IKEA, när jag hör dig påminna mig om att köpa med mig Lingondricka. Jag vill också tacka för att du lyckades ge mig det svaret jag behövde. Att du har det bra. Nej, min saknad blir inte mindre och jag kommer alltid att längta tillbaka till oss. Men det ger mig i alla fall sinnesro att inte oroa mig och det är det viktigaste. Tack min älskling.


Tack för allt som du förmedlade. De starka känslorna som påverkade alla i rummet, euforin jag fick känna och hur du gjorde mig lättare. Tack för vårat obrytbara band.


En liten uppdatering...


Jag fortsätter att göra mitt bästa. Jag hade ett grymt träningspass idag som gav mig såå mycket energi och styrka. Självförtroendet var på topp ända fram till att jag dansade på en TikTok-video med Joline och får se hur gammal jag ser ut på film. Haha... Det är tydligt att sociala medier inte alltid gynnar det psykiska välmåendet. Man gör bäst i att hålla sig borta från kameran.


Efter semester och sommar vill jag sakta börja forma vårat Bellas. Träna på att gjuta choklad, skapa fint och hitta askar som når upp till den standarden vi vill ha. Sen måste jag komma fram till hur jag vill sälja dem? Har mina tankar, men vet inte vilken jag ska gå på.


Joline gråter såklart fortfarande efter dig och det skär i hjärtat varje gång att hon inte får ha sin Isabelle. Världens bästa storasyster. Alicia gör som Alicia gör. Delar inte sorgen, utan behåller den själv och lyssnar ensam på låtar som påminner om dig. Jag kan också lyssna på de låtarna, men det gör väldigt ont att inte känna lusten att dansa på riktigt. Det vill jag fortfarande bara göra med dig. Just ja.. Jag följde med Simon till frisören så att han fick klippa av sig håret. Han blev så fin. Vet att du också skulle tycka det. Och det var så skönt att se att han själv tyckte att det var det bästa beslutet han tagit på länge :)

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det känns som att den här helgen har varit otroligt lång och det är ju alltid positivt. De nya rutinerna gör susen. Både igår och idag kunde jag efter kaffe och havregrynsgröt morgonträna. Min hjärna

Det sista året har som alla förstår varit fullt utav sorg, tårar, ilska, frustration, hopplöshet, maktlöshet och alla andra känslor som kan tänkas infinna sig när det värsta tänkbara händer. Ja, alla